2024-02-06

Agriflat Agro lapostömlő

Mezőgazdasági víztömlő gumiból

Raktárról akár 200 m-es hosszban egyben! 

A tömlőt különböző mezőgazdasági alkalmazásokhoz (trágyaszállítás és öntözés), valamint ipari alkalmazásokhoz pl. ipari víz (beleértve a meleg vizet is), szivattyúk, csatornatisztítás, kábelvédelem és számos más nehézipari felhasználásra ajánljuk. A tömlő levegővel való használatra is alkalmas. Korlátozottan sav, lúg és trágya ellenálló. A betéteken teljesen át van préselve a gumi anyaga, ami nagy stabilitást biztosít a tömlőnek. 

Kiváló öregedés és ózonállóság, kopásálló, jól ellenáll a szokványos műtrágyáknak, mezőgazdasági vegyszereknek és mikroorganizmusoknak. Magas szakítószilárdság, alacsony nyomásveszteség és nyúlás. 

 

Agriflat Laposra feltekerhető gumi víztömlő

Laposra feltekerhető többcélú ipari víztömlő gumiból. Alkalmas még levegõre, olajra, benzinre, mérsékelten sav- és lúgálló, jó hő- öregedés- és ózonálló. Extrém teherbíró-képességgel rendelkezik a nagy szakítószilárdságú szövetbetétek miatt. Ózon- és öregedésálló. 

Könnyű, feltekerve kis helyen szállítható nagy átmérőben is. 

Levegőre történő használat esetén az ajánlott üzemi nyomás a repesztési nyomás 25%-a. 

Szakítószilárdság adatnál figyelembe kell venni, hogy folyamatos használatnál a terhelés ne legyen nagyobb a megadott érték 1/3-ánál. 

A csatlakozók felszrelésénél kérje tanácsunkat! Éles tömlőcsonkok, a belső fal sérülése a tömlő károsodásához vezet. 

 


Tovább a termék adatlapjára
Agriflat Agro Laposra feltekerhető gumi víztömlő

Lineár öntözőrendszerekhez kifejlesztett, rendkívül erős, laposra feltekerhető mezőgazdasági víztömlő gumiból.

A tömlőt különböző mezőgazdasági alkalmazásokhoz (hígtrágyaszállítás és öntözés), valamint ipari alkalmazásokhoz pl. ipari víz (beleértve a meleg vizet is), szivattyúk, csatornatisztítás, kábelvédelem és számos más nehézipari felhasználásra ajánljuk, jó olajálló. A tömlő levegővel való használatra is alkalmas. Korlátozottan sav- és lúgálló. A betéteken teljesen át van préselve a gumi anyaga, ami nagy stabilitást biztosít a tömlőnek. 

Kiváló öregedés és ózonállóság, kopásálló, jól ellenáll a szokványos műtrágyáknak, mezőgazdasági vegyszereknek és mikroorganizmusoknak. Magas szakítószilárdság, alacsony nyomásveszteség és nyúlás. 


Tovább a termék adatlapjára
Amennyiben további információra van szüksége lépjen kapcsolatba velünk.