Általános Szerződési Feltételek

A Szolgáltató

 

Név: Triász-Tömlő Kft

Székhely, levelezési cím: 3561 Felsőzsolca, Szikszai u. 3.

Képviselő neve: Huszár Hajnalka Emilia

Cégjegyzékszám: 05-09-011520

Bejegyző Bíróság neve: Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Cégbíróság

Adószám: 13322719-2-05

Számlavezető pénzintézet: CIB Bank

Számlaszám: 10700086-24716400-51100005

E-mail cím: info@triasztomlo.hu

Telefonszám: 46/379-047

Weboldal: triasztomlo.hu (továbbiakban a Honlap)

 

A Szerződés tárgya:

A Triász-Tömlő Kft triasztomlo.hu weboldalon keresztül küldött árajánlatkérések és megrendelések, amennyiben az ügylethez kapcsolódóan eltérő megállapodás nem jön létre.

Felhasználó a Honlap használatával tudomásul veszi és elfogadja az alábbiakat:

  1. Szerzői jogok

A Honlap egésze, annak grafikus elemei, fotók, PDF fájlok és azok tartalma, képanyaga, szövege és technikai megoldásai, és a Szolgáltatás elemei szerzői jogi védelem vagy más szellemi alkotáshoz fűződő jog (így különösen védjegyoltalom és szerzői jogvédelem) alatt állnak.

Szolgáltató a szerzői jogi jogosultja vagy a feljogosított felhasználója a Honlapon, valamint a Honlapon keresztül elérhető szolgáltatások nyújtása során megjelenített valamennyi tartalomnak: bármely szerzői műnek, illetve más szellemi alkotásnak (ideértve többek közt valamennyi grafikát, fotót, katalógust, adatlapot, és egyéb anyagokat, a Honlap felületének elrendezését, szerkesztését, a használt szoftveres és egyéb megoldásokat, ötletet, megvalósítást).

A Honlap tartalmának valamint egyes részeinek üzletszerzés céljából történő felhasználása kizárólag a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélyével és feltételeivel lehetséges.

 2. A honlap használata

2.1 Regisztráció

A honlapon regisztráció nélkül a termékek és azok adatainak megtekintésére, valamint kapcsolatfelvételre van lehetőség. Lehetséges továbbá a kiválasztott termékek „Ajánlatkérés” gombra kattintásával „Ajánlatkéréseim” menübe gyűjtésére, az ajánlatkérés elküldéséhez azonban regisztrációra van szükség.

2.2 Adatkezelés

A felhasználói profil adatainak kezeléséről  https://triasztomlo.hu/adatkezelesi-tajekoztatok itt kaphat tájékoztatást.

3.1 Termékek paraméterei

A termékekhez kapcsolódó műszaki paraméterek az Árajánlatban, a honlapon, és a katalógusban elérhetőek.

A katalógusban, honlapon, termék adatlapokon esetlegesen előforduló nyomdahibákért, elírásokért, és az abból eredő károkért Szolgáltató felelősséget nem vállal.

A termékek biztonságos üzemeltetése, felülvizsgálata, munkavállalóinak munkavédelme minden esetben a Vevő felelőssége, különös tekintettel a magas nyomáson és/vagy magas hőmérsékleten üzemelő, valamint a vegyi anyagokra használt tömlővezetékek esetén.

4.1 Termékek ára

Az árajánlatban megadott árak magyar forintban értendőek, nettó, ÁFA nélküli egységárak. Az árakra alkalmazott kedvezményekre kitér az árajánlat.

          4.2. Minimális rendelési érték

Nagykereskedésünkben a minimális rendelési érték 5000 Ft+ ÁFA (Ötezer forint +ÁFA). Amennyiben a rendelés értéke nem éri el ezt az értéket, 2000 Ft+ÁFA "Kis értékű rendelés adminisztrációs díja" költséget számítunk fel. Ettől külön szerződésben lehet eltérni. 

5. Szállítás

5.1 Szállítási, csomagolási költség

Szolgáltató nem számít fel szállítási költséget a Szolgáltató telephelyén átvett megrendelésekre.

A termékek vételára a kiszállítás költségét nem tartalmazza.

A szállítási költség mértéke: 2900 Ft+ÁFA

Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra.

 

5.2. Kiszállítás

A megrendelt termékek kiszállítása lehetséges:

5.2.1 Szolgáltató telephelyén történő átvétel Megrendelő szervezésében és költségére („vevő érte jön”)

5.2.2 Megrendelő által megadott kiszállítási címen történő átvétel

  • Kiscsomagok esetén GLS futárszolgálat (1-2 munkanap)
  • 40 kg –ot meghaladó, valamint 40 kg alatti, de a GLS feltételei szerint „túlméretes” csomagok esetén más fuvarozó cég (1-5 munkanap)
  • Szolgáltató saját gépjárművével (1-5 munkanap, ill. soron kívüli) (külön megállapodás esetén)

 

5.3 Szállítási határidő

A megrendelés kiszállításának várható határidejéről Szolgáltató a megrendelést megelőző Árajánlatban, valamint a megrendelést követően telefonon, e-mailben, illetve visszaigazolásban tájékoztatja Megrendelőt.

6. Megrendelés

A megrendelés kézbesítéséről szóló visszaigazolás nem jelenti a megrendelés elfogadását. Kizárólag a Szolgáltató által küldött írásos Megrendelés visszaigazolás jelenti a megrendelés elfogadását.

7. Fizetés

Az árajánlaton Szolgáltató megadja a lehetséges fizetési módokat. Ezektől eltérni Szolgáltató és Megrendelő közötti írásos megállapodás alapján lehet.

8. Számla

Szolgáltató a megrendelt termékek kiszállításakor Felhasználó részére, Felhasználó által megadott számlázási adatokkal, a termékkel együtt, kinyomtatott, névre szóló számlát ad. Amennyiben Felhasználó ügykezelése ettől eltérő, (pl. számlázás feltétele az áruátvétel igazolása) Felek erről külön állapodnak meg.

9. Elállás, visszaküldés, reklamáció

A mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően.

Nem tudjuk a terméket visszavenni és a vételárat visszatéríteni az alábbi esetekben:

Olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a Felhasználó megrendelése alapján vagy kifejezett kérésére állított a Szolgáltató elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a Felhasználó személyére szabtak, ide értendő a Felhasználó kérésére méretre vágott tömlő, csatlakozó vég(ek)el ellátott tömlő, és minden olyan termék, mely a megrendeléskor nem volt Szolgáltató raktárában, hanem a Felhasználó megrendelésére történt meg a beszerzése.

Valamint nincs mód áruvisszavételére 1 hónapnál régebben leszállított termék esetén sem.

Áru visszavételezési igény esetén a felmerülő költségeket (kezelési, visszaszállítási költség, gyártói visszáru költségek) minden esetben a Felhasználó/vevő fizeti. Ezekről a megfelelő tájékoztatást megkapja. 

          10. Kellékszavatosság

Felhasználó a Szolgáltató hibás teljesítése esetén a Szolgáltatóval szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a hatályos jogszabályoknak megfelelő feltételekkel. A törvényben előírtaktól eltérő szavatosság vagy jótállás esetén az árajánlat kitér erre a kérdésre.

11. AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK EGYOLDALÚ MÓDOSÍTÁSA

Szolgáltató jogosult jelen Általános Szerződési Feltételeket a Felhasználók Honlapon történő előzetes tájékoztatása mellett, egyoldalúan is módosítani. A módosított rendelkezések a hatályba lépést követően a Honlap első használata alkalmával válnak hatályossá Felhasználóval szemben, azokat a módosítást követően leadott megrendelésekre kell alkalmazni.

Jelen Általános Szerződési Feltételek hatályba lépésének ideje: 2024-05-09

Letöltés