Norres tömlők, csatlakozók, bilncsek

A piacvezető német Norres GmbH tömlőgyár magas minőségű, kiváló ár-érték arányú tömlőit a Triász magyarországi raktárából elérheti. Az óriási termékpalettából Németországban hatalmas raktárkészlet található, amelyből gyakori, rendszeres szállítmányok jönnek a Triász-Tömlő Kft-nek. Így ha olyan különlegesebb tömlőt keres, amely kivitele vagy átmérője miatt csak a német raktárban van polcon, rövid határidővel tudjuk szállítani. 

Erőssége a nagy raktárkészleten és széles választékon kívül a magas minőség, kiváló ár-érték arány, komoly műszaki szaktudás, gyártói tapasztalat, és azonnal elérhető műbizonylatok, mint ATEX, FDA, EU 10/2011 és más műbizonylatok. 

A Norres legismertebb márkái:

PROTAPE® acélspirálos elszívótömlők 

XLD - Xtra Light Duty - extrakönnyű spiráltömlők

LD - Light Duty - könnyű spiráltömlők

MD - Medium Duty - közepes erősségű 

AIRDUC® acélspirálos poliuretán tömlők

MD - Medium Duty - közepes erősségű

HD - Heavy Duty - erős

XHD - Xtra Heavy Duty - nagyon erős

XXHD - XXtra Heavy Duty - extra vastagfalú 

CP Külső acélspirál merevítésű gégecsövek 

NORPLAST® Műanyas spiráltömlők

NORFLEX® Műanyag extrudált tömlők

BARDUC® Acélspirálos műanyagtömlők

 

A  NORRES AIRDUC®  profiltömlők falába szilárdan be van öntött rugóacélhuzal, és spirál alakban van hegesztve. Belülről nagyon sima, tengelyirányban nagyon merevek, de mégis rugalmasak, és a hasonló gumitömlőkhöz képest nagyon könnyűek.

A  NORRES PROTAPE®  fóliatömlők falába beágyazott rugóacélhuzal van beágyazva, és spirálisan hegesztett szalaganyagból készülnek. Rendkívül rugalmasak, összenyomhatók és könnyűek.

CP külső fémspirál profilú tömlők
A NORRES CP szorítóprofilos tömlők (CP="Clamp Profile") egy speciális kialakításon alapulnak, amely számos termékelőnyt kínál, különösen a nagy igénybevételű alkalmazásokhoz. A szalaganyagokat egy, két vagy több rétegben, spirál alakban rögzítik a szorítóprofilban, és egy beillesztett huzal megakadályozza a kicsúszást. Ezek a tömlők rugalmasak, összenyomhatók, külső kopásvédelemmel rendelkeznek, és rendkívül ellenállóak lehetnek például vegyi anyagokkal és/vagy hővel szemben.

A  NORRES NORPLAST®  tömör műanyag tömlők kemény műanyag spirállal vannak a falba öntött és spirálisan hegesztett spirállal. Belül nagyon sima, és általában könnyebbek, de kevésbé rugalmasak, mint az acélhuzallal megerősített tömlők.

A  NORRES BARDUC®  tömlők falába egy rugóacélhuzal van beleöntve. Belül és kívül sima, tengelyirányban nagyon merevek, de mégis rugalmasak, és a hasonló gumitömlőkhöz képest kis súlyúak.

A  NORRES NORFLEX®  tömlőket axiálisan extrudálják. Belülről és kívülről is sima. Lehet betét nélküli, vagy szövetbetét erősítésű.