Tömlődobok, tömlőkocsik, tömlőtartók

Tömlődob, ipari tömlődob, ipari tömlőkocsi, mosótömlő dob információk

Ipari ömlődob, tömlőkocsi és mosótömlő dobbal kapcsolatosan az alábbi linkeken talál hasznos információkat:

Ipari tömlődob felhasználási területe
Tömlődob típusok
Tömlő kocsi
Tömlődob, tömlő kocsi, tömlő, mosópisztoly
Tömlődob, tömlő kocsi információk az ajánlat kéréshez

Jelenleg az alábbi tömlődob, tömlőkocsi, mosótömlő dob termékekkel állunk vásárlóink rendelkezésére:

Tömlődob, Ipari tömlődob

Cégünk ipari tömlődobok nagy választékát kínálja vevői számára, sok típus akár raktárról is elérhető. Tömlődobjaink jó minőségű európai gyártmányok rozsdamentes acélból. A tömlődob praktikus helykímélő tárolási lehetőséget biztosít a tömlő számára és megkönnyíti annak kezelését.

Ipari tömlődob felhasználási területe

Cégünk kifejezetten az élelmiszeripar számára értékesít rozsdamentes acél tömlődobokat. A különböző helyekre felszerelhető tömlődob a tömlő sokoldalú felhasználásához biztosít lehetőséget.

Tömlődob típusok

Zárt, házas vagy ház nélküli tömlődob

A tömlődob anyaga rozsdamentes acél. Az esetben, ha házzal rendelkező tömlődobról beszélünk, akkor a tömlőt felcsévélő berendezés rendelkezik egy műanyag vagy rozsdamentes acél borítással. Másik fajtája az a rozsdamentes tömlődob, ami csak magát a berendezést foglalja magába. Míg a zárt tömlődob védelmet biztosít a tömlőnek, addig nyitott kivitel által a tömlődob felszerelése nemcsak a falra, hanem akár a földre vagy plafonra való rögzítést is lehetővé teszi. Cégünk kínálatában mindkét variáció elérhető.

Falra szerelhető tömlő dob

A falra szerelhető tömlődobnak két fajtája van a fix és a mozgatható. Első esetben a tömlődob csavarokkal stabilan felszerelhető a falra. Második esetben a tömlődob, egy nálunk is elérhető, fali konzol által rögzíthető a falra, ami lehetővé teszi a tömlődob oldal irányba való mozgatását.

Manuális, automatikus és motoros tömlődob

A tömlődobok besorolásának másik módja tömlő felcsévélési technika. A manuális tömlődob rendelkezik egy karral, ami által a felcsévélés manuálisan lehetővé válik. Az esetben, ha a tömlődob automatikus, akkor egy beépített rugós technika által csévélődik fel a tömlő. Motoros tömlődob esetében, pedig egy beépített motor végzi a tömlő feltekerését.

Tömlő kocsi

Cégünknél ugyancsak elérhetőek a rozsdamentes acélból készült tömlő kocsik. Ezeket raktárkészletből kínáljuk a legkülönfélébb tömlőtárolási körülményekhez. A tömlő kocsik különböző méretű tömlő hosszok tárolására alkalmasak. A megfelelő tömlő kocsi kiválasztásához kérje tapasztalt munkatársunk segítségét.

Tömlődob, tömlő kocsi, tömlő, mosópisztoly

Tömlődobokat, tömlő kocsikat tömlő nélkül árusítjuk, viszont lehetőség van rá, hogy szakemberink az Ön által választott tömlővel és mosópisztollyal ezt felszereljék. Meghibásodás esetén az ipari tömlődobok, tömlő kocsik nálunk helyben történő szervizelését is vállaljuk.

Tömlődob, tömlő kocsi információk az ajánlat kéréshez

A gyorsabb és precízebb ajánlat elkészítéséhez a következő információkra van szükségünk:

 

  • Közeg (víz, vegyszeres víz, olaj, levegő, forró víz)

  • Nyomás

  • Hőmérséklet

Kérje bátran tapasztalattal rendelkező tanácsadóink segítségét, akik által eligazodhat a honlapunkon található fémtömlők között.


Mosótömlőhöz dob

A nagynyomású mosótömlőhöz a dob megkönnyíti a kezelhetőséget és növeli az élettartalmat.  Hidegvizes mobil nagynyomású mosók, gőzborotvák esetében általában kézi hajtókarral működtethető a mosótömlőhöz való dob. A közép és nagynyomású mosórendszerekhez olyan mosótömlőhöz járó dobott ajánlunk ami rugóerős visszacsévéléssel működnek. A mosótömlő dob porfestett acél és rozsdamentes kivitelben is kapható. A mosótömlő dob  több féle kivitelben rendelhető.

Egyedi kivitelben rendelhető motoros meghajtású mosótömlő dob is, pneumatikus, hidraulikus, vagy elektromotorral. Kérje ajánlatunkat!

Rugós felcsévélésű mosótömlő dob és manuális felcsévélésű mosótömlő dob egyes típusok készletről is szállíthatóak!