Tisztítópisztolyok, mosópisztolyok, szórófejek

Tisztítópisztoly, mosópisztoly információk

Ipari tisztítópisztolyokkal és ipari mosópisztolyokkal kapcsolatosan az alábbi linkeken talál hasznos információkat:

Mire jó a mosópisztoly, tisztítópisztoly?
Mosópisztoly, tisztítópisztoly felhasználási területe
A mosópisztoly, tisztítópisztoly felépítése
Mosópisztoly, tisztítópisztoly tartozékai
Mosópisztoly, tisztítópisztoly előnye
Mosópisztoly, tisztítópisztoly fajtái
Mosópisztoly, tisztítópisztoly információk az ajánlatkéréshez

Jelenleg az alábbi ipari tisztítópisztoly és mosópisztoly termékekkel állunk vásárlóink rendelkezésére:

Mosópisztoly, tisztítópisztoly

Cégünk kifejezetten az élelmiszeriparban való felhasználásra kínál mosópisztoly, más néven tisztítópisztolyokat és kiegészítőket.

Mire jó a mosópisztoly, tisztítópisztoly?

A mosópisztoly célja, hogy a nehezen elérhető, erősen szennyezett felületek is megfelelően tisztán legyenek tartva. A mosópisztoly erős vízsugár segítségével tünteti el a szennyezést a tisztítandó felületről.

Mosópisztoly, tisztítópisztoly felhasználási területe

A tisztítópisztoly egyik jól felhasználható területe az élelmiszeripar. Ezen belül a tisztítópisztoly jól alkalmazható vágóhídon, nagykonyhákban és hasonló területeken.

A mosópisztoly, tisztítópisztoly felépítése

A mosópisztoly készülhet különböző fémekből, mint például alumínium, réz vagy nemesacél. Ezen kívül a mosópisztoly rendelkezik egy műanyag védőborítással, ami cserélhető és meghosszabbítja a mosópisztoly élettartamát. A tisztítópisztoly markolata, úgy lett kialakítva, hogy kézre álló és a felhasználó számára könnyen kezelhető legyen. Ez a felépítés tartóssá, strapabíróvá és ütésállóvá teszi a tisztítópisztolyt.

Mosópisztoly, tisztítópisztoly tartozékai

A tisztítópisztolyhoz kínálatunkban elérhetőek pótalkatrészek. Így a tisztítópisztoly sérülése, elhasználódása esetében nem feltétlenül szükséges azonnal új tisztítópisztoly beszerzése, lehet, hogy a megfelelő alkatrész cserélése után már működni fog. A tisztítópisztoly könnyen szét és összeszerelhető, gyorscsatlakozó által egyszerűen csatlakoztatható hozzá mind a tömlő, mind a tartozékok. A tisztítópisztoly tartozékai lehet a fúvóka, aminek fok változás által változik a vízsugár kibocsátása. Ettől függ a szóráskép (alakja a vízsugárnak), vízkapacitásra, vízsugár erejére is hatással van. Ugyancsak kelléke a mosópisztolynak a lándzsa, ami segíti a nehezen megközelítő helyekhez a hozzáférést és szűkíti a vízsugarat, mi által az erősebben tisztít, vagy éppen habosít. Ezen kívül még csatolható egy tisztítószer tartály is a mosópisztolyhoz, ami lehetővé teszi, hogy tetszésünk szerint adagoljuk a mosószert a tisztítás során. Ezen eszközöknek széles választékából találhat kínálatunkban.

Mosópisztoly, tisztítópisztoly előnye

A mosópisztolyból távozó vizet mi szabályozhatjuk, hogy milyen mennyiségben és formában áramoljon. Lehetőség van a mosópisztoly elzárására is e funkció által.

Mosópisztoly, tisztítópisztoly fajtái

A tisztítópisztolynak van víz és légfúvásos verziója is. Cégünk kínálatának fő terméke a vízfúvásos tisztítópisztolyok. Másik besorolási lehetőség nyomás szerint lehetséges. A tisztítópisztolyból elérhető normál és nagynyomású is. A nagy nyomású, tisztítópisztoly erős vízsugara alkalmas a nehezen tisztítható felületekhez.

Mosópisztoly, tisztítópisztoly információk az ajánlatkéréshez

A gyorsabb és precízebb ajánlat elkészítéséhez a következő információkra van szükségünk:

  • Vízkapacitási igény (l/perc)

  • Közeg (víz, vegyszeres víz, habosító)

  • nyomás

  • hőfok
     

Kérje bátran tapasztalattal rendelkező tanácsadóink segítségét, akik által eligazodhat a honlapunkon található mosópisztolyok és tartozékai között.