Tömlőbilincsek

Tömlőbilincs információk

Tömlőbilincsekkel kapcsolatosan az alábbi linkeken talál hasznos információkat:

Tömlőbilincs felépítése
Tömlőbilincs fajtái
Tömlőbilincs felszerelése
Tömlőbilincs információk az ajánlatkéréshez

Jelenleg az alábbi tömlőbilincs termékekkel állunk vásárlóink rendelkezésére:

Tömlőbilincs

Cégünk tömlőbilincseket kínál széles választékban raktárról. A tömlőbilincs célja, hogy egyenletes szorító erő mellett stabilan biztosítsa a tömlőcsonkot, csatlakozót a tömlőhöz. Tömlőbilincsek jól használhatóak az ipar területén.

Tömlőbilincs felépítése

A tömlőbilincs általában három részből tevődik össze egy szalagból, csavarházból és egy csavarból. A tömlőbilincsek fajtáitól függően ez a felépítés változhat, egyszerűsödhet. A tömlőbilincs anyaga lehet alumínium, réz vagy acél. Cégünknél a tömlőbilincsek különböző anyagminőségben érthetőek el. Ezek a saválló tömlőbilincs, rozsdamentes tömlőbilincs és nemesacél tömlőbilincs. A kialakítása a tömlőbilincsnek, akkor megfelelő, ha szélei le vannak kerekítve. Ezáltal a tömlőbilincs felszerelésekor a tömlő és annak felülete nem sérül.

Tömlőbilincs fajtái

A  széles erősített tömlőbilincs széles acél szalaggal és alul felül egyaránt átmenő csavarral rendelkezik. Így ha tömlőbilincs nehezen hozzáférhető helyen található, vagy az egy oldali megerősítés nem elég, ekkor hasznos a kétoldali erősítéssel rendelkező tömlőbilincs. Cégünknél beszerezhető az eredeti ABA tömlőbilincs. A piacon sok termék található, ami technikára utalva ABA elnevezést használ, viszont nálunk az eredeti 1896 alakult eredetileg Svéd cég tömlőbilincsei találhatóak meg raktárról. Vannak kis átmérőjű tömlőbilincsek, ami ugyancsak lehet ABA, illetve hasonló elven működő egyéb hernyócsavaros tömlőbilincs, valamint nagyon hasznosak az átmenő csavaros üzemanyag tömlő bilincsek, amelyek körkörös szorítást biztosítanak a tömlő teljes falán. Kis átmérőjű tömlőbilincseknél mérlegelni kell azt is, hogy szükséges-e a bilincskötés újbóli oldása, vagy roppantó bilinccsel, vagy úgy nevezett füles bilinccsel is elfogadható-e a tömlő rögzítése. A füles tömlőbilincsek nagyon egyszerűek, egy hétköznapi harapófogó segítségével rároppanthatóak a tömlőre. Azonban a füles tömlőbilincsek ezért nem használhatóak újból. Ezenkívül még elérhetőek nálunk két részes szorítóbilincsek és végtelen pántok kapoccsal, mely esetben Ön szabhatja a méretre az Ön számára szükséges tömlőbilincset.

Tömlőbilincs felszerelése

A tömlőbilincsek felszerelése otthon is elvégezhető, mégis ha biztos szeretne lenni a tömlőbilincsében, kérje nyugodtan segítségünket. Cégünknél szakemberek állnak rendelkezésre, akik jól ismerve a tömlőbilincs rendszerét szakszerűen el tudják végezni a felszerelést. A tömlőbilincs felszerelésekor sok mindent kell figyelembe venni, mint például a tömlő falvastagságát, rendelkezik-e valamilyen megerősítéssel. Kerülendő az éles sérülést okozó csatlakozó, tömlőcsonk. Fontos figyelembe venni a tömlőbilincs szorítási tartományát. Ha a tömlőbilincs nem megfelelően, esetleg túl lazán van felszerelve, akkor a tömlő ereszthet, ha pedig túl erősen van rászorítva, akkor a tömlő megrepedhet.

Tömlőbilincs információk az ajánlatkéréshez

A gyorsabb és precízebb ajánlat elkészítéséhez a következő információkra van szükségünk:

  • Tömlő falvastagsága

  • Tömlőbilincs szorító tartománya

  • Nyomás

  • Acél vagy másfajta megerősítés a tömlőben

  • Tömlő külső átmérője

  • Tömlőcsonk fajtája, típusa
     

Kérje bátran tapasztalattal rendelkező tanácsadóink segítségét, akik által eligazodhat a honlapunkon található tömlőbilincsek között.