A regisztrációval saját fiókot hoz létre, ahol a korábbi ajánlatait és bővebb információkat is megtekinthet, valamint a megrendelési folymat leegyszerűsödik.

Az ajánlatkérésre kattintva, a termék hozzáadása után, a felugró ablakban válassza az „el szeretném küldeni az ajánlatkérést” lehetőséget, és kövesse az ott leírtakat. Minimális adatokkal (hova küldhetjük az ajánlatot) el tudja küldeni. Szöveges ajánlatkérést is küldhet, amelyben kifejtheti részletesen igényét.

Az árajánlatban kap egy linket, amelyre kattintva beállíthatja a rendelés részleteit, majd elküldheti. Ezen kívül „hagyományos” módokon is megküldheti a rendelését, e-mailben vagy telefonon. 

Vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot a 46/379-047 telefonszámon, vagy e-mail-bentriasz@triasztomlo.hucímen, ahol egy elérhetőségét is adja meg hogy kérdéseinkkel fel tudjuk hívni.

Vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot a 46/379-047 telefonszámon, vagy e-mail-bentriasz@triasztomlo.hucímen, ahol egy elérhetőségét is adja meg hogy fel tudjuk hívni.

A honlap jobb oldalán található mentőöv gombra kattintva tud megkeresést küldeni részünkre.

Munkatársaink minden esetben ellenőrzik megrendelését, és egyeztetnek Önnel, hogy valóban a legmegfelelőbb terméket választotta-e. Ha mégis cserére szorul, kizárólag nem méretre vágott, eladható, kifogástalan állapotú raktári tételt képező terméket tudunk visszavenni, 30 napon belül, és a szállítási költséget a Vevő viseli.