2021-08-10

Norres Baggerman

Norres felvásárolja a Baggerman cégcsoportot

Gelsenkirchen (Németország), Roermond (Hollandia), 2021. július 26. - A NORRES Csoport ("NORRES"), az ipari műanyag tömlők egyik piacvezető gyártója Európában, megállapodást írt alá a Baggerman Group megvásárlásáról, aki ipari tömlők, csatlakozók és tartozékok gyártója és forgalmazója. A tranzakció feltételeit és a vételárat nem hozták nyilvánosságra.

A Baggerman közel 70 éve az ipari tömlők, csatlakozók és tartozékok elismert gyártója, amely a fejlesztésre, a gyártásra és az értéskesítésre összpontosít. A vállalatnak Hollandiában, Olaszországban, Svájcban, Magyarországon és Romániában vannak leányvállalatai, 140 alkalmazottat foglalkoztat, és 35 bejegyzett márkanévvel rendelkezik. Termékei a különböző felhasználású - beleértve a speciális ipari alkalmazásokat is - gumi és műanyag tömlők, valamint a csatlakozók és egyéb tartozékok. Ez a felvásárlás egy kiváló megoldási szakértelemmel rendelkező európai vállalatcsoportot hoz létre.

"A Baggerman Group-ben a legjobb partnert találtuk meg a nemzetközi stratégiánkhoz. A két termékportfólió tökéletesen kiegészíti egymást. A Baggerman csoporttal együtt most már minden jelentős európai piacon képviseltetjük magunkat leányvállalatainkon, gyártóüzemeinken, és elosztóközpontjainkon keresztül.

Ügyfeleinknek kivételesen átfogó termékportfóliót fogunk kínálni, amely PE, PU, PVC és gumitömlőkből, valamint kiterjedt csatlakozástechnikából áll. Az üzleti modellek összehasonlíthatósága, a rendelkezésre állásra és a legrövidebb reakcióidőre való egyértelmű összpontosítással az alapja annak, hogy még tovább bővítsük szolgáltatásainkat ügyfeleink számára" - mondta Ralf Dahmer, a NORRES vezérigazgatója.

"Nagyon várjuk a NORRES-szel való jövőbeli együttműködést. A két vállalat termékei, know-how-ja és sokéves tapasztalata nagyszerű kombinációt alkot. A közös know-how koncentrálása fejleszti a megoldási kompetenciát és a szolgáltatási szintet ügyfeleink számára, valamint hosszú távú perspektívát biztosít a közös csoport számára" - teszi hozzá Jan Baggerman, a Baggerman Group tulajdonosa.

A felvásárlás a harmadik a NORRES történetében, és egy újabb lépés afelé, hogy Európa legszélesebb termékportfóliójával piacvezetővé váljon az ipari tömlőalkalmazások területén.

A Baggerman Csoportról

A Baggerman 70 éve gyárt és forgalmaz ipari tömlőket, csatlakozókat és tartozékokat, amelyek fejlesztésére, gyártására és forgalmazására összpontosít. A vállalatnak Hollandiában, Németországban, Olaszországban, Svájcban, Magyarországon és Romániában vannak kirendeltségei, mintegy 140 alkalmazottal és 35 bejegyzett márkanévvel rendelkezik. A termékválaszték a gumiból és műanyagból készült tömlőtől a csatlakozókon és csatlakozóelemeken át a speciális felhasználású különböző tömlőtípusokig terjed.

További információ: www.btr.nl

 

A NORRES-ről

A NORRES-t 1889-ben alapították, és a különböző közegek (pl. szilárd anyagok, gázok vagy folyadékok) pneumatikus szállítására használt márkás ipari tömlők fejlesztésére, gyártására és forgalmazására összpontosít a különböző végfelhasználói piacokon (pl. füst- és porelszívás, mezőgazdaság, élelmiszer- és gyógyszeripar, műanyag- és fafeldolgozás). A vállalat székhelye Gelsenkirchenben (Németország) található, és négy gyártóüzemben (DE, CN, US, IT), valamint hat értékesítési és raktározási helyszínen (CZ, FR, PL, SWE, TW, UK) mintegy 300 embert foglalkoztat.

További információ: www.norres.com

Amennyiben további információra van szüksége lépjen kapcsolatba velünk.