2024-01-22

Hidegben is flexibilis csigatömlők

Raktárkészletről

Aki dolgozott már télen szivattyúval, szívótömlővel, az tudja, hogy a hagyományos PVC csigatömlők hidegben merevvé, nehezen kezelhetővé válnak. Létezik megoldás, a raktárkészletről szállítható BUNA tömlők, Corruflex és Naftoil kivitelben hidegben sem veszítik el hajékonyságukat! 

A CORRUFLEX BUNA és NAFTOIL BUNA tömlők különleges alapanyaguknak köszönhetik azt a tulajdonságukat, hogy hidegben is flexibilisek és jól kezelhetőek maradnak. 

A CORRUFLEX BUNA tömlő kapható földelhető kivitelben is, a CORRUFLEX BUNA AS kivitel egy sztatikus feltöltődést levezető, földelhető rézszállal is rendelkezik. Mindkét tömlő kívül hullámos, a spirál nagy része a tömlőn kívül helyezkedik el, ami tovább növeli a hajlékonyságot. A műanyag spirál anyaga lekerekített, kemény, csúszós műanyag, ami szintén segítség, amikor vonszolni kell a tömlőt kézi erővel. 

Próbálja ki, nem fog csalódni! 

 

Naftoil / Buna PVC/NBR szívó-nyomó tömlő

Üzemi vízre, műtrágyára, ásványi olajokra, nehéz munkakörülmények között is.
Hajlékony, és hidegben is nagyon flexibilis

Hajlítási sugár: belső átmérő x 3 !!


Tovább a termék adatlapjára
CORRUFLEX/BUNA Vízszívó, olajálló, ultraflexibilis tömlő, új fejlesztés

Kiváló minőségű alapanyagból új fejlesztésű PVC/NBR keverék.. Hidegben is extrém flexibilis. Ipari vízre, szennyvízre, olajos vízre, műtrágyára, közepes és nagy igénybevételre ajánljuk. 

 

 


Tovább a termék adatlapjára
CORRUFLEX/BUNA/AS Vízszívó, olajálló, ultraflexibilis tömlő, új fejlesztés

Kiváló minőségű alapanyagból új fejlesztésű PVC/NBR keverék, leföldelhető. Hidegben is extrém flexibilis. Ipari vízre, szennyvízre, olajos vízre, műtrágyára, közepes és nagy igénybevételre ajánljuk. 

 

 


Tovább a termék adatlapjára
Amennyiben további információra van szüksége lépjen kapcsolatba velünk.