2024-02-13

Laposra feltekerhető tömlők raktárról

Feltöltöttük készleteinket

A laposra feltekerhető tömlők óriási előnye kis helyigényük. Ezért ideális lapostömlőket alkalmazni mobilizálható egységeknél, ahol fontos hogy a tekercs tömlő ne foglaljon sok helyet. Mivel a laposra feltekerhető tömlők fala vékony, és súlyuk is könnyebb, mint egy hasonló átmérőjú és nyomásértékű normál falú gumitömlőnek. Az áruk is viszonylag kedvezőnek mondható, ez nyilván függ a felépítéstől is. 

A laposra feltekerhető tömlők készülhetnek gumiból és műanyagból is, minden esetben textil erősítéssel készülnek. A "tűzoltó tömlő" néven is ismert, kívül szövetborítású, fehér, építőipari lapostömlő belső, vízzáró rétege lehet EPDM gumi, ami tartósabb, erősebb, vagy PVC. Külső, nyomástartó szövet rétege lehet fehér, lehet poliuretánnal impregnált, amely a külső réteget ellenállóbbá teszi, ilyenkor általában a tömlő színes, például piros (mint a Pyroflat/red tömlőnk). A külső védőréteg lehet több milliméter vastag is, mint a Fabricflat Red PU tömlőnk esetében, ez nagyon strapabíróvá teszi a tömlőt. 

Az Eurolon kék pvc tömlő és hasonló társai kívül-belül PVC réteggel rendelkeznek a szövetbetéten.  Az Eurolon tömlővel 20 éve vagyunk jelen Magyarországon, jó tapasztalattal és élettartammal. 

Ezektől eltérő gyártási technológival készülnek a külső gumiréteggel ellátott laposra feltekerhető tömlők, mint például az Agriflat vagy Agriflat Agro tömlőink, illetve a Kompressor laposra feltekerhető préslégtömlő. Ezek a tömlők kívül és belül is NBR/PVC gumikeverékből készülnek, melyet a belső szövetrétegen teljesen átpréselnek a gyártás során, ami a tömlőt nagyon ellenállóvá teszi. 

A laposra feltekerhető tömlők egy családja kívül és belül is poliuretánból készül, ezek árban a legmagasabb kategóriát képviselik. 

 

Pyroflat Laposra feltekerhető víztömlő (piros)

Nagy szakítószilárdságú és teljesen laposra feltekerhető, gumi belsejű tömlő. A külső szövet kopásálló réteggel impregnálták, hogy jobban ellenálljon a mechanikai igénybevételnek. 


Tovább a termék adatlapjára
Agriflat Laposra feltekerhető gumi víztömlő

Laposra feltekerhető többcélú ipari víztömlő gumiból. Alkalmas még levegõre, olajra, benzinre, mérsékelten sav- és lúgálló, jó hő- öregedés- és ózonálló. Extrém teherbíró-képességgel rendelkezik a nagy szakítószilárdságú szövetbetétek miatt. Ózon- és öregedésálló. 

Könnyű, feltekerve kis helyen szállítható nagy átmérőben is. 

Levegőre történő használat esetén az ajánlott üzemi nyomás a repesztési nyomás 25%-a. 

Szakítószilárdság adatnál figyelembe kell venni, hogy folyamatos használatnál a terhelés ne legyen nagyobb a megadott érték 1/3-ánál. 

A csatlakozók felszrelésénél kérje tanácsunkat! Éles tömlőcsonkok, a belső fal sérülése a tömlő károsodásához vezet. 

 


Tovább a termék adatlapjára
Eurolon ® Laposra feltekerhető középerős műanyag víztömlő

Öntözésre, vízelvezetésre. Középerős víznyomó tömlő. 

Létezik nagy átmérõkben is, 305 vagy 410 mm belsõ átmérõvel, általában raktáron is,  kérje ajánlatunkat!

 


Tovább a termék adatlapjára
Fabricflat/RED/PU Kopásálló bevonatos lapos tömlő

Laposra feltekerhetõ ipari tömlõ, nagy mechanikai igénybevételre. UV- ózon- és kopásálló, vastag, piros, hosszanti bordás poliuretán bevonattal, melynek hosszanti bordázata tovább erõsíti a kopásállóságot. Hideg- és hõálló


Tovább a termék adatlapjára
Fabricflat Építőipari lapos víztömlő

Belül fekete PVC, laposra tekerhető tömlő poliészterszövettel bevont tömlő építőipari, mezőgazdasági felhasználásra, szivattyúkhoz, stb. -20 / +60°C

Üzemi nyomás: 15 bar 

 

 

 


Tovább a termék adatlapjára
Agriflat Agro Laposra feltekerhető gumi víztömlő

Lineár öntözőrendszerekhez kifejlesztett, rendkívül erős, laposra feltekerhető mezőgazdasági víztömlő gumiból.

A tömlőt különböző mezőgazdasági alkalmazásokhoz (hígtrágyaszállítás és öntözés), valamint ipari alkalmazásokhoz pl. ipari víz (beleértve a meleg vizet is), szivattyúk, csatornatisztítás, kábelvédelem és számos más nehézipari felhasználásra ajánljuk, jó olajálló. A tömlő levegővel való használatra is alkalmas. Korlátozottan sav- és lúgálló. A betéteken teljesen át van préselve a gumi anyaga, ami nagy stabilitást biztosít a tömlőnek. 

Kiváló öregedés és ózonállóság, kopásálló, jól ellenáll a szokványos műtrágyáknak, mezőgazdasági vegyszereknek és mikroorganizmusoknak. Magas szakítószilárdság, alacsony nyomásveszteség és nyúlás. 


Tovább a termék adatlapjára
Pyroflat/White Laposra feltekerhető ipari tömlő gumi belsővel

Laposra feltekerhető, poliészter szövettel bevont, gumi belsejű víznyomó tömlő ipari, építőipari, mezőgazdasági felhasználásra, pl. szivattyúk nyomótömlőjeként. Az EPDM gumi belső jól ellenáll vegyszereknek, hidegnek, magasabb hőfoknak is. 


Tovább a termék adatlapjára
Amennyiben további információra van szüksége lépjen kapcsolatba velünk.